Groepen bij The Gathering

Beleef de tijd met je vrienden, familie, klasgenoten, jeugdbegweging of sportclub


Met 80 leerlingen in één keer spelen, dat kan bij The Gathering. En we kunnen verschillende groepen per dag doen.

Beleef een geweldige tijd met je groep vrienden, familie, klasgenoten, jeugdbegweging of sportclub. En je hebt er zelf geen werk aan, beter kan niet!

Af en toe wil je met je vrienden eens gewoon vollenbak gaan. Je zit misschien elke week samen in de jeugdbeweging of sportclub? Een bende kameraden die elkaar al jaren kent? Een groep klasgenoten die even iets anders wil of een hoop familie die graag nog eens afspreekt? Je wil alleszins samen alles geven en een toffe tijd beleven. Making memories zoals ze zeggen. Om later met veel plezier op terug te kijken.


Voor zo’n toffe momenten zit je groep goed op dit adres!

Geniet met je groep van paintball of lasershooting bij The Gathering
Welke activiteit past het best bij onze groep?

Er is immers niks beter dan een paar uur buiten samen rondhollen en elkaar achterna zitten om geweldige herinneringen te maken. Vraag maar aan iedereen die dat al eerder deed! Je krijgt 120 minuten “speeltijd”: dikke fun en veel stoere verhalen achteraf gegarandeerd.

Bekijk snel even hoe dat juist zit met paintball en lasershooting en kies de optie die bij jullie groep past. Of bekijk gewoon onze filmpjes en foto’s zodat je weet wat je te wachten staat en check onze FAQ voor al je vragen.

Groepen tot 80 personen kunnen tegelijkertijd spelen bij The Gathering
Pauzes, eten en drinken 

Bij al dat actief gedoe hoort natuurlijk ook regelmatig een pauze om iets te eten of drinken. We vinden het geen probleem dat je zelf iets te eten meebrengt. We bieden tevens een gratis keramische kookplaat, microgolf en koelkast aan voor onze klanten, evenals gratis lockers om je waardevolle spullen in op te bergen. Allerlei soorten frisdrank, koffie, thee en bieren kan je altijd aan de bar verkrijgen. Tijdens hete zomerdagen stellen we ook gratis, gekoeld kraantjeswater ter beschikking. In Schiplaken kunnen we je ook helpen dankzij onze samenwerking met enkele lokale partners die je verwennen met o.a. BBQ of paella. Voor ieder wat wils in onze catering opties.

Die einde-seizoensactiviteit, groepsuitstap of teambuilding nu snel boeken is de boodschap.

En voor zij die nog twijfelen: ja hoor, ook grote groepen kunnen wij aan! Lasershooting en Junior paintball kan met 80 tegelijk en voor Master paintball gaan we tot 60 personen in 1 keer.

Tot binnenkort!

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren