Groepen

Beleef een geweldige tijd met je groep vrienden, familie, klasgenoten, jeugdbegweging of sportclub. En je hebt er zelf geen werk aan, beter kan niet!


Af en toe wil je met je vrienden eens gewoon vollenbak gaan. Je zit misschien elke week samen in de jeugdbeweging of sportclub? Een bende kameraden die elkaar al jaren kent? Een groep klasgenoten die even iets anders wil of een hoop familie die graag nog eens afspreekt? Je wil alleszins samen alles geven en een toffe tijd beleven. Making memories zoals ze zeggen. Om later met veel plezier op terug te kijken.

Voor zo’n toffe momenten zit je groep goed op dit adres!

Er is immers niks beter dan een paar uur buiten samen rondhollen en elkaar achterna zitten om geweldige herinneringen te maken. Vraag maar aan iedereen die dat al eerder deed! Je krijgt 90 tot 180 minuten “speeltijd”: dikke fun en veel stoere verhalen achteraf gegarandeerd.

Bekijk snel even hoe dat juist zit met paintball en lasershooting en kies de optie die bij jullie groep past. Of bekijk gewoon onze filmpjes en foto’s zodat je weet wat je te wachten staat en check onze FAQ voor al je vragen.

Bij al dat actief gedoe hoort natuurlijk ook regelmatig een pauze om iets te eten of drinken. We beschikken voorlopig niet over eigen keuken en we vinden het dan ook geen probleem dat je zelf iets te eten meebrengt. Of in Schiplaken kunnen we je helpen dankzij onze samenwerking met enkele lokale partners die je verwennen met o.a. BBQ of paella. Voor ieder wat wils in onze catering opties.

Die einde-seizoensactiviteit, groepsuitstap of teambuilding nu snel boeken is de boodschap.

En voor zij die nog twijfelen: ja hoor, ook grote groepen kunnen wij aan! Lasershooting kan met 80 tegelijk en voor paintball gaan we tot 60 personen in 1 keer.

Tot binnenkort! 

Groepen, 100 dagen, chrisostomos, families, ...


Groepen, 100 dagen, chrisostomos, families, ...


Groepen, 100 dagen, chrisostomos, families, ...