Groepen

Beleef een geweldige tijd met je groep vrienden, familie, klasgenoten, jeugdbegweging of sportclub. En je hebt er zelf geen werk aan, beter kan niet!Af en toe wil je met je vrienden eens gewoon vollenbak gaan. Je zit misschien elke week samen in de jeugdbeweging of sportclub? Een bende kameraden die elkaar al jaren kent? Een groep klasgenoten die even iets anders wil of een hoop familie die graag nog eens afspreekt? Je wil alleszins samen alles geven en een toffe tijd beleven. Making memories zoals ze zeggen. Om later met veel plezier op terug te kijken.

Voor zo’n toffe momenten zit je groep goed op dit adres!


Er is immers niks beter dan een paar uur buiten samen rondhollen en elkaar achterna zitten om geweldige herinneringen te maken. Vraag maar aan iedereen die dat al eerder deed! Je krijgt 120 minuten “speeltijd”: dikke fun en veel stoere verhalen achteraf gegarandeerd.

Bekijk snel even hoe dat juist zit met paintball en lasershooting en kies de optie die bij jullie groep past. Of bekijk gewoon onze filmpjes en foto’s zodat je weet wat je te wachten staat en check onze FAQ voor al je vragen.

Bij al dat actief gedoe hoort natuurlijk ook regelmatig een pauze om iets te eten of drinken. We vinden het geen probleem dat je zelf iets te eten meebrengt. Voor de drank vragen we wel vriendelijk deze bij ons af te nemen. Of in Schiplaken kunnen we je helpen dankzij onze samenwerking met enkele lokale partners die je verwennen met o.a. BBQ of paella. Voor ieder wat wils in onze catering opties.

Die einde-seizoensactiviteit, groepsuitstap of teambuilding nu snel boeken is de boodschap.

En voor zij die nog twijfelen: ja hoor, ook grote groepen kunnen wij aan! Lasershooting en Junior paintball kan met 80 tegelijk en voor Master paintball gaan we tot 60 personen in 1 keer.

Tot binnenkort! 

Molenheidebaan 23, Boortmeerbeek
Gobbelsrode 119
3220 Holsbeek
Alle dagen open 9u-18u
Zomeruur 9u-21u
Info@TheGathering.be
0473 277 803

The Gathering BV


Paintball, lasershooting, outdoor activities


Gobbelsrode 119, B-3220 Holsbeek
BTW BE0.683.757.156