Verjaardagsfeestje

Organiseer een supercool verjaardagsfeestje voor je dochter of zoon en de vriendjes!
Ieder jaar opnieuw stress. Je zoon of dochter wil een cool en origineel verjaardagsfeest met alle vriendjes. Maar laat je nu niet staan springen voor een hoop kinderen in je huis. Liefst van al zou je dat kinderfeestje ergens buitenshuis laten doorgaan. En bij voorkeur kan je rustig mee genieten van de hoogdag van je dochter of zoon zonder allerlei spelletjes te moeten verzinnen. Of erger nog: meespelen.

Dan heb je geluk! Want wij doen niets liever dan de jarige(n) de tijd van zijn of haar (hun) leven bezorgen! Voor kinderen vanaf 8 jaar bieden wij al jaren lasershooting verjaardagsfeestjes aan. En nu zijn er ook paintball feestjes mogelijk (“kids” vanaf 10 jaar en “junior” vanaf 13 jaar). Hierbij entertainen wij de ganse bende kids terwijl u zelf kan toekijken of foto’s nemen. Het enige waartoe u verplicht bent, is genieten van hun enthousiasme!


We spelen verschillende spelletjes zodat het voor alle kinderen leuk en gevarieerd is en iedereen voldoende kan meedoen. Dit omvat zowel spelletjes waarbij je 1 tegen allen speelt als spelletjes in verschillende teams (bv “gangsters en politie” of “president en bodyguards”). Het eerste spel toont ons onmiddellijk wie er goed en minder goed scoort (sommigen zijn nu éénmaal sneller weg met het juist mikken of op het goede moment schieten). Op basis hiervan delen we dan de groepen in voor de volgende spelletjes zodat er evenwaardige teams spelen. We bieden tijdens je verjaardagsfeestje 120 minuten outdoor speelplezier aan. Enkel wanneer je zelf een pauze wenst in te voeren, bv om cadeautjes uit te delen, zorgen we dat dit kan. Onze begeleiders delen de activiteit helemaal op maat voor je in. En ze laten je zelfs graag even mee uitproberen waarom die kinderen dat zo leuk vinden…

Naast de spelletjes is er ruimte om je groep ook iets om te eten en drinken aan te bieden. We beschikken nu over een eigen cafetaria en vragen vriendelijk om geen eigen drank meer te nuttigen. We blijven wel gratis de kookplaten aanbieden zodat jullie nog steeds hotdogs of anders feestmaaltijden kunnen opwarmen. Of we kunnen je in Schiplaken ook helpen dankzij onze samenwerking met enkele lokale partners. Mogelijkheden genoeg qua catering opties.

Succes gegarandeerd! En het feestbeest spreekt nog een heel jaar vol enthousiasme over het geweldige feestje!

Voor meer informatie over hoe dat allemaal gaat of hoe ons paintball- en lasershootingmateriaal eruitziet: bekijk zeker een aantal veelgestelde vragen in FAQ. Of neem gerust ook een kijkje in ons beeldmateriaal. En dan snel de geschikte datum voor het feestje vastleggen!

Molenheidebaan 23, Boortmeerbeek
Gobbelsrode 119
3220 Holsbeek
Alle dagen open 9u-18u
Zomeruur 9u-21u
Info@TheGathering.be
0473 277 803

The Gathering BV


Paintball, lasershooting, outdoor activities


Gobbelsrode 119, B-3220 Holsbeek
BTW BE0.683.757.156