Corona maatregelen - Update 4 mei 2022


WE KUNNEN OPNIEUW ACTIVITEITEN ORGANISEREN VOOR IEDEREEN! :-) Er zijn geen praktische beperkingen meer voor onze organisatie...
We blijven de Coronamaatregelen opvolgen. Zodra de regels weer veranderen zullen we u uiteraard op de hoogte brengen via dit kanaal, onze facebook en instagram.

Natuurlijk willen we dat iedereen die bij ons op bezoek komt, dat onder de meest veilige omstandigheden kan doen. Vandaar nemen wij volgende maatregelen om het risico op verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren:

    • Er zijn geen limieten meer voor de groepen! Mondmaskers zijn ook niet langer verplicht voor onze bezoekers vanaf 19 februari 2022.

    • Handen worden ontsmet met alcoholgel voor de start van de activiteit.

    • Materiaal wordt na elke groep door ons gereinigd (standaard) en bijkomend nu ook ontsmet
      (groepen die vlak na elkaar komen, spelen sowieso met verschillend proper materiaal)

    • Kledij wordt (zoals standaard reeds gebeurde) na elke groep gewassen

We verzoeken je ook om niet deel te nemen aan onze activiteiten als je symptomen hebt die op COVID-19 kunnen wijzen zoals een grieperig gevoel, koorts, hoesten, kortademigheid, neusloop of ongewone vermoeidheid OF als een huisgenoot symptomen heeft of positief getest heeft op het virus.

Deze maatregelen worden voortdurend geëvalueerd en aangepast waar nodig. Wij volgen nauwgezet alle informatie en richtlijnen op om ervoor te zorgen dat je optimaal van je bezoek kan genieten, zonder je intussen zorgen te moeten maken over je gezondheid.

Feedback over onze maatregelen of extra ideeën ter verbetering zijn natuurlijk altijd welkom!