Family battle

Lasershooting tussen families, eens iets anders dan wandelen!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met je gezin of vrienden die volledig coronaproof is? Wij hebben de ideale aanbieding voor jou en je kinderen in petto. Vanaf nu organiseren wij de “Family Battle”: een lasershooting activiteit gericht op gezinnen die buiten willen bewegen in een groep
. Na het eeuwige wandelen om een vriend of familielid te kunnen zien in deze coronatijden, is deze actieve uitstap voor jong en oud gegarandeerd een welkome afwisseling.

Het concept is eenvoudig: in plaats van op stap te gaan met een ander gezin, kunnen jullie het op een sportieve manier tegen elkaar opnemen in ons bos. Je speelt in 2 groepjes verschillende lasershooting spelletjes tegen elkaar. Gedurende 1,5 uur kunnen jullie alles geven (en daarbij wat van het te veel aan energie of coronakilo’s kwijtspelen 😉 ).
 De exacte indeling kan je zelf kiezen, zolang de coronaregels gerespecteerd worden, is alles mogelijk! Sowieso altijd een goed idee.

De Family Battle speel je al voor 150€ voor 10 spelers (en 15€ extra voor elke addotionele speler) en reserveer je makkelijk online.

En wees gerust: ook de kinderen gaan eindelijk weer eens enthousiast mee de deur uit. Want zeg nu zelf, lasershooting is toch echt wel véél cooler dan de zoveelste tocht in de buurt van je kot. Plus: dan heb je ook nog eens iets te vertellen tijdens de volgende Zoom sessie!

Niet twijfelen dus maar snel een datum prikken want de battle sloten zijn beperkt.
Voor meer informatie over hoe wij werken: bekijk even de meestgestelde vragen in onze FAQ. En dan snel de geschikte datum voor je Family Battle vastleggen!

Family Battle @ The Gathering Mechelen Leuven


Family Battle @ The Gathering Mechelen Leuven


Family Battle @ The Gathering Mechelen Leuven