Wat is er nog rond The Gathering in Schiplaken te doen?

Dingen om te combineren op wandelafstand.Onze locatie in Schiplaken is ideaal gelegen om nog meer activiteiten vlakbij te ontdekken. We zouden de omgeving daar zelfs de “outdoor hotspot tussen Mechelen en Leuven” kunnen noemen als we fancy willen doen. Wil je méér dan alleen lasershooten of paintballen?
Dan is dit allemaal mogelijk vlakbij...

Op 10 minuutjes stappen, bij onze overburen:

Sport Vlaanderen Hofstade: Voor ons ideaal om vlak naast dit geweldige domein te zitten. Hier is volop ruimte voor water- en andere buitensporten die helemaal aansluiten bij wat wij bieden qua outdoor-beleving. Voor scholen en bedrijven zijn er heel wat combinatiemogelijkheden maar ook als particulier kan je hier terecht. Naast de echte actie per mountainbike of op het hoogtouwenparcours kan je hier ook gewoon aan het strand zitten, de mooie speeltuinen ontdekken of wandelen door het domein.

Sportimonium: Het sportimonium biedt het perfecte yin voor onze yang. Wie zin heeft in een iets rustigere activiteit in combinatie met het meer sportieve kan hier terecht voor een interessant bezoek aan het sportmuseum. Wij zijn het gaan uittesten en het is zeker de moeite! Het perfecte alternatief voor mensen in je groep die minder te vinden zijn voor sportieve activiteiten… En handig: je hoeft hiervoor niet met een minimum aantal personen te zijn.

We werken nauw samen met onze overburen en willen je zeker helpen om combinatie-pakketten op te stellen. Gewoon even laten weten wat je interessant lijkt en we bekijken wat kan!


Op ongeveer 10 minuutjes rijden, nog 2 van onze favoriete activiteiten:


Planckendael: Was je al in de prachtige Zoo Planckendael? Niet alleen leuk om de vele dieren te zien maar ook de speeltuinen zijn absolute toppers. Zowel voor kinderen als volwassenen een ontspannend bezoekje, echt vlakbij en altijd gezellig.
Technopolis: Zin om gefascineerd te worden door wetenschap en technologie? Dan moet je zeker langsgaan bij Technopolis. Slechts 1 afrit op de E19 van ons verwijderd. Speel je graag op zeker met een extra binnen-activiteit om voorbereid te zijn op alle weersomstandigheden is dit de ideale combi met onze outdoor-mogelijkheden. 

Molenheidebaan 23, Boortmeerbeek
Gobbelsrode 119
3220 Holsbeek
Alle dagen open 9u-18u
Zomeruur 9u-21u
Info@TheGathering.be
0473 277 803

The Gathering BV


Paintball, lasershooting, outdoor activities


Gobbelsrode 119, B-3220 Holsbeek
BTW BE0.683.757.156