Op locatie - ook binnen

Wat als… we nu gewoon eens tot bij jou komen? Zot idee? Nee hoor, onze lasershooting op je eigen locatie is perfect mogelijk.We doen zeer regelmatig lasershooting op festivals, teambuilding in bedrijven, dorpsfeesten, familiebijeenkomsten en andere leuke events. Als je met een groep van minimaal 40 personen bent en een geschikte locatie hebt, komen wij met plezier naar je toe. Tot 80 deelnemers kunnen tegelijk spelen. Indien de groep groter is, werken we met een doorschuifsysteem na een spelletje. En de duurtijd hiervan kunnen we dan weer vastleggen afhankelijk van je wensen.

Vanaf 40 personen, voor jong én oud, binnen én buiten!


Alles is mogelijk: onze lasershooting is geschikt voor binnen én buiten, met kinderen én volwassenen – succes 100% gegarandeerd! Je zou niet de eerste zijn die op het werk door de gangen holt om collega’s uit te schakelen. Of in een oude hangar of magazijn de ideale locatie vindt om een originele feestactiviteit te plannen. Buiten spelen we op pleinen, in bossen, een wei – al wat geschikt is rond te hollen en je te verstoppen. Moest je te weinig obstakels hebben op je terrein, kan je bijkomend ook opblaasbare hindernissen huren.

Maak het jezelf dus gemakkelijk en huur The Gathering in om van je evenement een top-event te maken! Met al onze ervaring weten wij perfect hoe we alle types in je publiek een aangename activiteit kunnen bezorgen. Contacteer ons snel voor alle info.

En wat dan met paintball?

Droomde je eerder van paintball op locatie? Dat is iets ingewikkelder, maar niks is onmogelijk en ook dat deden we al vaker in het verleden. Contacteer ons dan even met je voorstel en we bespreken de opties!

Molenheidebaan 23, Boortmeerbeek
Gobbelsrode 119
3220 Holsbeek
Alle dagen open 9u-18u
Zomeruur 9u-21u
Info@TheGathering.be
0473 277 803

The Gathering BV


Paintball, lasershooting, outdoor activities


Gobbelsrode 119, B-3220 Holsbeek
BTW BE0.683.757.156