Bij het vastleggen van een activiteit bij The Gathering BVBA, gaat elke deelnemer expliciet akkoord met het voorwaarden (algemene reglement) van The Gathering BVBA.

Heb je een vraag? Bekijk zeker onze veelgestelde vragen (FAQ) hier. Toch nog een vraag of feedback voor ons, mail ons dan op hallo@thegathering.be of bel gerust: 0473 277 803! We nemen geen reservaties aan via de telefoon!

We contacteren je zo snel mogelijk!

Welke data zijn nog vrij?

Via het formulier hieronder kan je eenvoudig online kijken welke data en uren nog beschikbaar zijn in 1 eenvoudige stap:
1) Kies de activiteit (inclusief locatie) die je wil boeken. Wanneer je een selectie maakt, komt er een kalender op het scherm. De data die in het zwart en vet staan, kan je aanklikken. Wanneer je op een datum klikt, worden de uren die die dag beschikbaar zijn, getoond. Om effectief te reserveren dien je verder door te klikken op het uur en dan op de knop "Continue"...

Online reserveren VERPLICHT!

Via het formulier hieronder kan je eenvoudig online reserveren. Het reservatiesysteem stuurt je een bevestigingsmailtje zodra je aanvraag voltooid is. Heb je dit mailtje niet ontvangen, dan is je online reservatie nog niet voltooid of zit er mogelijks een foutje in je mail adres! Dit mailtje betekent dat we je aanvraag goed ontvangen hebben maar is nog geen bevestiging van de reservatie. Na een interne check volgt dan snel een mail van iemand van ons team met de finale bevestiging!
De aanvraag indienen kan in 2 eenvoudige stappen:

1) Kies de activiteit (inclusief locatie) die je wil boeken. Wanneer je een selectie maakt, komt er een kalender op het scherm. De data die in het vet staan, kan je aanduiden. Wanneer je op een datum gaat staan, worden de uren die die dag beschikbaar zijn, getoond en kan je een voorkeur selecteren.
2) Geef in het tweede scherm alle gevraagde info door zodat we je kunnen contacteren en alle nodige gegevens hebben. Wanneer deze stap in orde is, ga je door naar het derde en laatste scherm en is je aanvraag verzonden.


Bij vragen of problemen, kan je ons steeds contacteren op hallo@thegathering.be.