Uw bezoek bij The Gathering

Misschien bent u al vaak bij ons over de vloer geweest, dan weet u hoogstwaarschijnlijk hoe het er bij ons aan toe gaat. Maar voor jullie die een eerste keer overwegen, beschrijven we hier even wat je van ons mag verwachten!

Bij uw aankomst

We verwachten je groep ongeveer een kwartiertje voor de start van je speelsessie. We trachten steeds stipt te beginnen en ook evenzeer stipt te eindigen. Je hoeft dus niet veel vroeger te komen want we gaan je hoogstwaarschijnlijk toch nog even moeten laten wachten. Ben je toch vroeger is dat op zich geen probleem. Je kan rustig iets drinken en eten, pakjes uitwisselen of elkaar al wat oppeppen in afwachting van je sessie, ofwel buiten op het terras of binnen in de cafetaria.

Ben jij de organiserende ouder of vriend/vriendin, maak je dan even kenbaar bij één van onze begeleiders. Ze zijn herkenbaar aan hun oranje T-shirt. Zij zullen je zeggen wie jullie begeleider zal zijn van jullie sessie, dan weet je meteen wie je aanspreekpunt is.Eens je sessie start geven we eerst even een uitleg over de werking van het materiaal, het terrein, veiligheid, start- en stopsignaal, etc... Dan starten we de spelletjes. Die duren voor de lasershoot maximaal 20 tot 25 minuten, voor de paintball kan dat al eens wat variëren.

Hoe dan ook, voor beiden geldt dat de spelletjes telkens een uitleg krijgen vooraf en na afloop kan je ook nog wat tips en tricks van onze begeleiders krijgen om het de volgende keer nog beter te doen! De spelletjes worden ook steeds moeilijker en samenwerken wordt steeds belangrijker!


Tussen twee spelletjes is er telkens een korte pauze. Voor de lasershoot hebben we dit nodig om het volgende spel te configureren. Voor paintball is dit het moment om je paintballs en lucht bij te vullen. Uiteraard kan je ook even wat eten of drinken.

Voor of na jullie sessie nodigen we je graag uit om bij ons gezellig wat te blijven hangen om iets te eten of te drinken, pakjes uit te wisselen of wat na te praten. Indien je graag gebruik maakt van onze gratis keramische kookplaten of microgolf, zullen de begeleiders die even voor je installeren.

U kan tevens ook tijdens uw bezoek gebruik maken van gratis lockers om uw waardevolle spullen te bewaren.

Molenheidebaan 23, Boortmeerbeek
Gobbelsrode 119
3220 Holsbeek
Alle dagen open 9u-18u
Zomeruur 9u-21u
Info@TheGathering.be
0473 277 803

The Gathering BV


Paintball, lasershooting, outdoor activities


Gobbelsrode 119, B-3220 Holsbeek
BTW BE0.683.757.156