Vrijgezellen


De ideale vrijgezellen activiteit organiseren die je vriend of vriendin fantastisch zal vinden!

Hoera, één van je vrienden of vriendinnen gaat trouwen. Je weet wat dat betekent: tijd om een vrijgezellenavond te organiseren. Of een ganse vrijgezellendag. Of voor de die hards misschien wel een vrijgezellenweekend. Zolang het maar één groot feest is voor de vrijgezel en de andere deelnemers.

Eens een datum geprikt, begint het echte werk pas. De zoektocht naar een originele activiteit die iedereen leuk vindt. De vrijgezel trouwt maar één keer dus dat moet wel zeker de moeite zijn. Niet simpel want vaak ken je de hele groep waar je mee zal feesten niet. Naast heel wat bekenden zitten er misschien ook enkele collega’s van de bruidegom of een tante van de bruid bij. Wat gaat iedereen van die bende leuk vinden? En de vrijgezel zelf?

Misschien dacht je onmiddellijk aan paintball of lasershooting als mogelijkheid. Of je hoorde van anderen dat dit hen een geweldig vrijgezellenfeest bezorgd had. Of zocht je gewoon wat in het wilde weg naar toffe ideeën en originele activiteiten? Alleszins, je bent op deze pagina terecht gekomen. En dus heb je geluk. Want toevallig kunnen wij je helpen bij het organiseren van een gegarandeerd geslaagde vrijgezellen activiteit. Yes!

Aanpak voor een gegarandeerd geslaagd vrijgezellenfeest:

Denk eerst even na of de vrijgezel van dienst eerder zou houden van paintball of van lasershooting. Beiden zijn absolute toppers voor een vrijgezellen activiteit. Paintball raden we aan wanneer je groep graag ziet waar de kogels terecht kwamen. Lasershooting is de betere keuze wanneer je liever niet “echt” met iets geraakt wordt. In beide gevallen kan de ganse groep zich volop uitleven en komt de competitiedrang spontaan naar boven. Bij iedereen, zelfs bij diegenen waar je het niet van verwacht. Telkens zien we plots grote tactici opstaan naast avonturiers die zich gewoon los in de strijd gooien. Het spel is super hevig of lekker rustig naargelang hoe je het invult. En zelfs gewoon de anderen even observeren kan al een hoop plezier bezorgen aan de minder avontuurlijke types. Dus voor ieder wat wils en alvast geen zorgen: alle deelnemers zullen zich amuseren. Daar zorgen wij wel voor!

Speciaal voor de vrijgezel halen we ook ons kippen- of konijnenpak boven indien gewenst. Dat betekent dat we naast de standaard spelletjes ook momenten kunnen voorzien in het thema. Begin dus alvast tactieken te verzinnen om die lieve bunny in de val te lokken! Sommigen beweren zelfs dat trouwen er ook één is 😊 .

Vrijgezellen


Vrijgezellen


Vrijgezellen