Wat is lasershooting?

Geavanceerd tikkertje op basis van infraroodsignalen (zoals afstandsbedieningen)Lasershooting is een actief spel voor jong en oud, zonder de blauwe plekken van paintball. Het hele systeem werkt op basis van infraroodsignalen, zoals de afstandsbediening van je TV. Via infraroodzenders en ontvangers op elke lasermarker communiceren ze met elkaar. Elke lasermarker heeft een uniek signaal waardoor het mogelijk is om te zien wie elkaar raakt. Het geheel kan gevolgd worden op de computer die via een WiFi-communicatie module alle signalen bijhoudt. Via diezelfde computer kunnen ook alle spelparameters bijgesteld worden: het aantal kogels, het aantal levens, de gezondheid per leven, terug tot leven komen ("respawn"), de gezondheid opkrikken van je teamgenoten ("medic" - arts - door te schieten op je teamgenoten geef je levens bij), het aantal teams, ...

Op deze manier kunnen we het spelniveau en moeilijkheidsgraad per speler aanpassen en wordt het mogelijk om heel de familie van jong tot oud samen te laten spelen, elk op hun niveau.


Veiligheid
Gezien het systeem gebaseerd is op infraroodstraling (en geen laserlicht zoals de oude systemen) hoeven we geen oogbescherming te dragen. Geen maskers dus! We besteden aandacht aan een goede begeleiding en veiligheid van elke groep.

Het spel
Elk spelletje wordt apart uitgelegd zodat iedereen mee is. We wisselen graag wat meer actie af met wat tactische spelletjes zodat iedereen wel iets vindt naar zijn of haar smaak. Uiteraard staan we altijd open voor suggesties!

Terrein
Vermits het systeem werkt op basis van infraroodlicht, is het niet gebonden aan omgevingslicht zoals de klassieke lasersystemen. Lasershooting kan dus overal gespeeld worden: binnen, buiten, overdag of 's nachts. Dat maakt lasershooting op verplaatsing dus uiterst makkelijk!

Er is ook geen veiligheidsinfrastructuur nodig zoals bij paintball. Dat maakt je kantoorruimte, hangar, tuin of school meteen geschikt voor een reeks wervelende spelletjes!

Groep
We kunnen tot 80 spelers in één keer laten spelen.

Molenheidebaan 23, Boortmeerbeek
Gobbelsrode 119
3220 Holsbeek
Alle dagen open 9u-18u
Zomeruur 9u-21u
Info@TheGathering.be
0473 277 803

The Gathering BV


Paintball, lasershooting, outdoor activities


Gobbelsrode 119, B-3220 Holsbeek
BTW BE0.683.757.156