The Gathering

Laat je avontuurlijke speurneus helemaal los!


Book uw avontuurlijke zoektocht bij The Gathering in Schiplaken
Wééral wandelen??

We hebben het allemaal massaal weer leren doen sinds Corona. Op zich een goede zaak, maar een klein beetje extra pit mag soms wel, niet?

We hebben een wandelzoektocht uitgestippeld die deels over het domein van Sport Vlaanderen loopt. Hij begint en eindigt bij The Gathering.

Eens zin om met de familie en/of vrienden een gezellige tocht te doen? Kom dan even de nodige tips halen op The Gathering en je bent zo vertrokken! Stuur ons even een mailtje zodat we de nodige papieren kunnen klaarleggen, zeker als je met een grotere groep bent en in verschillende golven wil gaan.

Enkele tips: je hebt een GSM (iPhone coördinaten zijn accurater dan andere smartphones!) nodig en je Google kunsten zullen op de proef gesteld worden! Je moet op de berekende coördinaat een volgende tip zoeken. Hoe meer ogen hoe beter! We raden toch aan van de tocht op zijn minst met 4 aan te vatten. Reken minstens 2 (voor de echte razendsnelle speurneuzen) maar gemiddeld toch 3 uur om de tocht te doen. Je kan op elk moment stoppen en terugkeren naar The Gathering.

Onze frigo's zitten vol beloningen voor de thuiskomers! :-)

Avontuurlijke wandelzoektocht Voor alle leeftijden

Je hebt best een iPhone nodig (GPS accuraatheid), oplader en voor kinderen onder de 16 jaar best een volwassen begeleider!
  • Minimaal 4 deelnemers
  • 10€/deelnemer
  • Schiplaken
  •  Gemiddeld 2-3 uur

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren