Uw bezoek bij The Gathering

Paintball - Lasershooting - Bushcraft


Misschien bent u al vaak bij ons over de vloer geweest, dan weet u hoogstwaarschijnlijk hoe het er bij ons aan toe gaat. Maar voor jullie die een eerste keer overwegen, beschrijven we hier even wat je van ons mag verwachten!

 • Bij uw aankomst
 • Verloop van het spel
 • Pauzes
 • Hoe betalen? Is een voorschot nodig?
 • Welke data zijn nog beschikbaar?
 • Bij uw aankomst

  We verwachten je groep ongeveer een kwartiertje voor de start van je speelsessie. We trachten steeds stipt te beginnen en ook evenzeer stipt te eindigen. Je hoeft dus niet veel vroeger te komen want we gaan je hoogstwaarschijnlijk toch nog even moeten laten wachten. Ben je toch vroeger is dat op zich geen probleem. Je kan rustig iets drinken en eten, pakjes uitwisselen of elkaar al wat oppeppen in afwachting van je sessie, ofwel buiten op het terras of binnen in de cafetaria.
  Als je te laat arriveert, kunnen we niet garanderen dat je twee uur kan spelen want er is mogelijks een volgende groep vlak achter jullie! Wees dus op tijd!

  Ben jij de organiserende ouder of vriend/vriendin, maak je dan even kenbaar bij één van onze begeleiders. Ze zijn herkenbaar aan hun oranje T-shirt. Zij zullen je zeggen wie jullie begeleider zal zijn van jullie sessie, dan weet je meteen wie je aanspreekpunt is.

  Persoonlijke begeleiding van elke groep met alle nodige uitleg en spelregels
  Hoe verloopt uw activiteit? 

  Eens je sessie start geven we eerst even een uitleg over de werking van het materiaal, het terrein, veiligheid, start- en stopsignaal, etc... Dan starten we de spelletjes. Die duren voor de lasershoot maximaal 20 tot 25 minuten, voor de paintball kan dat al eens wat variëren.

  Hoe dan ook, voor beiden geldt dat de spelletjes telkens een uitleg krijgen vooraf en na afloop kan je ook nog wat tips en tricks van onze begeleiders krijgen om het de volgende keer nog beter te doen! De spelletjes worden ook steeds moeilijker en samenwerken wordt steeds belangrijker!

  Overdekt terras en ruime bar bij The Gathering in Schiplaken
  Pauzes, eten en drinken

  Tussen twee spelletjes is er telkens een (korte) pauze. Voor de lasershoot hebben we dit nodig om het volgende spel te configureren. Voor paintball is dit het moment om je paintballs en lucht bij te vullen. Uiteraard kan je ook even wat eten of drinken. Sinds dit seizoen hebben we ook locaal artisanaal ijs van de IJSBROERS en vers gebakken pizza's bij The Gathering!

  Voor of na jullie sessie nodigen we je graag uit om bij ons gezellig wat te blijven hangen om iets te eten of te drinken, pakjes uit te wisselen of wat na te praten.

  Als de temperatuur de pan uit swingt voorzien wij gratis gekoeld kraantjeswater en bekers in Schiplaken!

  Gratis lockers, kookplaat, microgolf en frigo ter beschikking van onze bezoekers

  Indien je graag gebruik maakt van onze gratis keramische kookplaten, microgolf of frigo, zullen de begeleiders je even tonen waar u deze kan vinden. Vergeet niet van de nodige spullen mee te brengen. Enkele handige tips: een taartschap, pan voor pannenkoeken of pot voor hot-dogs, sausjes, blikopener, tang om de worstjes uit het warme water te vissen, ...

  U kan tevens ook tijdens uw bezoek gebruik maken van gratis lockers om uw waardevolle spullen te bewaren.

  Geniet van ons overdekt terras en grote bar bij The Gathering
  Hoe kan ik betalen?

  We vragen geen voorschotten, tenzij je een teambuilding organiseert met catering. Indien dit het geval is, dan contacteren we je persoonlijk.
  Op deze manier is het niet erg als er op het laatste moment nog een sportieve nonkel wil meedoen of er toch iemand ziek valt of niet kan komen om één of andere reden. De rekening wordt pas gemaakt na afloop van de activiteit.

  Betalen kan enkel met cash, via Payconiq of overschrijving. We hebben geen betaalterminal.

  Reserveer online je teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellen of activiteit met je groep.
  Welke data zijn nog beschikbaar? Hoe reserveer ik? 

  Via onze reservatie pagina kan je eenvoudig online kijken welke data en uren nog beschikbaar zijn in 1 eenvoudige stap:

  Kies de activiteit (inclusief locatie) waarvan je de beschikbaarheid wil kennen. Wanneer je een selectie maakt, komt er een kalender op het scherm. De data die in het zwart en vet staan, kan je aanklikken (en zijn dus nog beschikbaar). Wanneer je op een datum klikt, worden de uren die die dag beschikbaar zijn, getoond. Let op, dit is nog geen reservatie!

  Om effectief te reserveren dien je verder door te klikken op het uur en dan op de knop "Continue"
  ...

  Deze kalender wordt onmiddellijk bijgewerkt bij elke reservatie en is dus altijd up to date!

  Een voorschot betalen hoeft niet, tenzij u een teambuilding boekt met catering. In dat laatste geval nemen we persoonlijk contact met je op!

  Onze Contacten

  Uw mening

  It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

  Openingsuren

  ALLE DAGEN OPEN
  Winteruur sessies:
  9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
  Extra zomeruur sessie:
  18:30-20:30*
  *Catering kan buiten deze uren