Lasershooting bij The Gathering

Geavanceerd tikkertje op basis van infraroodsignalen


Wat is lasershooting bij The Gathering
De technologie 

Lasershooting is een actief spel voor jong en oud, zonder de blauwe plekken van paintball. Het hele systeem werkt op basis van infraroodsignalen, zoals de afstandsbediening van je TV. Via infraroodzenders en ontvangers op elke lasermarker communiceren ze met elkaar. Elke lasermarker heeft een uniek signaal waardoor het mogelijk is om te zien wie elkaar raakt. Het geheel kan gevolgd worden op de computer die via een WiFi-communicatie module alle signalen bijhoudt. Via diezelfde computer kunnen ook alle spelparameters bijgesteld worden: het aantal kogels, het aantal levens, de gezondheid per leven, terug tot leven komen ("respawn"), de gezondheid opkrikken van je teamgenoten ("medic" - arts - door te schieten op je teamgenoten geef je levens bij), het aantal teams, ... Op deze manier kunnen we het spelniveau en moeilijkheidsgraad per speler aanpassen en wordt het mogelijk om heel de familie van jong tot oud samen te laten spelen, elk op hun niveau.

Lasershoot Vanaf 7-8 jaar tot zolang je fysiek het aankan! :-)

Kom je met meer dan 10 spelers en is er een jarige of vrijgezel bij?? Dan speelt het feestbeest bij The Gathering maar voor 5€!
  • Minimaal 10 spelers, maximaal 80
  • 200€ tot 10 spelers + 20€/extra speler
  •           Verzekering en begeleiding inbegrepen
  • Schiplaken en Holsbeek
  • 2 uur
Veiligheid-Het spel-Terrein bij lasershooting bij The Gathering

Veiligheid
Gezien het systeem gebaseerd is op infraroodstraling (en geen laserlicht zoals de oude systemen) hoeven we geen oogbescherming te dragen. Geen maskers dus! We besteden aandacht aan een goede begeleiding en veiligheid van elke groep.

Het spel
Elk spelletje wordt apart uitgelegd zodat iedereen mee is. We wisselen graag wat meer actie af met wat tactische spelletjes zodat iedereen wel iets vindt naar zijn of haar smaak. Uiteraard staan we altijd open voor suggesties!

Terrein
Vermits het systeem werkt op basis van infraroodlicht, is het niet gebonden aan omgevingslicht zoals de klassieke lasersystemen. Lasershooting kan dus overal gespeeld worden: binnen, buiten, overdag of 's nachts. Dat maakt lasershooting op verplaatsing dus uiterst makkelijk! Er is ook geen veiligheidsinfrastructuur nodig zoals bij paintball. Dat maakt je kantoorruimte, hangar, tuin of school meteen geschikt voor een reeks wervelende spelletjes!

Groep
We kunnen tot 80 spelers in één keer laten spelen.

Lasershoot materiaal bij The Gathering
Het materiaal

Tippmann Barracuda
Werkt op basis van infrarood licht. Het geheel weegt een goede kilo dus zelfs de allerkleinsten kunnen hiermee overweg!

Volg het spel op de voet
Dankzij je eigen persoonlijke scherm op je marker ben je steeds van de belangrijkste spel parameters op de hoogte: resterende speltijd, resterende levens, resterende kogels, aantal kills (laatste leven afgenomen van tegenspeler(s)), wie je raakt en wie je geraakt heeft. Ook als je Medic (arts) bent, is dat zichtbaar op je scherm. In dat geval kan je als Medic ook schieten op je teamgenoten. Je geeft hen dan terug levens bij. Schiet de Medic op tegenstanders gaat er bij de tegenstanders wel een leven af.

Begeleidende software
Danzij iCE, de software van het lasersysteem, kan je alle belangrijke parameters instellen van het spel: aantal teams, levens, gezondheid, terug tot leven komen ("respawns"), aantal kogels, levens uitdelen aan je teamgenoten ("medic"), ...

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren