Veelgestelde vragen...

Hier vind je alle info over onze paintball activiteiten.

Hier vind je alle info over ons paintball materiaal.

Hier vind je alle info over onze lasershoot activiteiten.

Hier vind je alle info over ons lasershoot materiaal.

Je kan dat eenvoudig nakijken door op onze reserveringspagina je activiteit te selecteren. Dat verschijnt daaronder een kalender. Alle beschikbare data en uren kan je dan eenvoudig bekijken. Let op, dit is geen reservatie. Om te reserveren dien je alle volgende vensters ook te doorlopen! Als je reservatie gelukt is, dan krijg je van ons systeem ALTIJD een automatische bevestigingsmail!

Behoudens een vergissing van onze kant, krijg je ALTIJD een bevestigingsmail van ons, NAAST de automatische mail. Dat gebeurt meestal de dag zelf of een dag later als we onze kalender hebben kunnen nakijken en de nodige begeleiding hebben geregeld. Heb je niets ontvangen? Kijk dan zeker even je SPAM folder na, er is veel kans dat onze mail dat daar verzeild geraakt is! Als je echt niets vindt, mag je ons uiteraard altijd even bellen!

Ja, wij verzekeren alle deelnemers voor de activiteit. Dit is inbegrepen in de prijs die op de website aangegeven staat.

1) Locatie Schiplaken: parkeren kan aan het terrein, Molenheidebaan 23. Indien deze parking vol is, kan je best parkeren op de parking van Sport Vlaanderen Hofstade (langs de kant van Sportimonium). Van daaruit is het ongeveer 10 minuten wandelen.

2) Locatie Holsbeek: parkeren op de oprit van Gobbelsrode 119 of vooraan de boerderij naast de locatie. Gelieve het fietspad vrij te houden.

Je kan gewoon ter plaatse betalen aan het einde van de activiteit. We gebruiken Payconiq of cash. Let wel, Payconiq dien je op voorhand te activeren op je smartphone! We hebben geen bankcontact terminal! Als je het makkelijker vindt, mag je ook voor de activiteit al overschrijven op rekeningnummer BE87 1030 5213 0494. Graag één betaling per groep.

We spelen verschillende sessies per dag. Telkens 2 in de voormiddag (10u-13u) en 2 in de namiddag (alle dagen behalve woensdag: 13u30-16u30 / woensdag: 14u-17u). Tussen april en november kan je ook in de avond spelen (17u-20u).

Je wordt verwacht tegen de start van je sessie. In de sessie is tijd voorzien om al het materiaal uit te delen en alles uit te leggen dus hiervoor hoef je niet vroeger aanwezig te zijn. Indien je graag nog wat voorbereidingen treft voor bv. een verjaardagsfeestje kan je tot een kartiertje vroeger langskomen.

Wijzigingen doorgeven kan tot 48u voor de start van de activiteit via mail.
Indien je na de originele reservatie nog wil wijzigen naar een groter aantal spelers, is dit afhankelijk van de beschikbaarheid van materiaal. Wij kunnen niet garanderen dat dit mogelijk is maar we doen altijd ons uiterste best!

Voorlopig is dit nog niet mogelijk. We hopen hier in het komende jaar verandering in te brengen.

Ja, wij voorzien per groep een begeleider die je alles uitlegt (de spelregels, tips en tricks), van materiaal voorziet en gedurende de ganse activiteit aanspreekpunt is. Onze begeleiders zorgen ervoor dat de activiteit voor jouw groep een top-ervaring wordt!

Onze activiteit duurt effectief 3 uur. In deze tijd spelen we verschillende soorten spelletjes die meestal ongeveer 15-30 minuten duren. Tussendoor voorzien we indien gewenst pauze(s) om even uit te blazen / iets te eten of drinken / ... Hierbij organiseren we de tijdsindeling op basis van jouw wensen.

Het blijkt in België helemaal niet zo vaak slecht weer te zijn ☺. We merken immers dat we in de praktijk heel weinig last hebben van het weer. Indien het (licht) regent gaat alles gewoon buiten door, bij het spelen voel je dat niet. Voor zij die niet meespelen is er steeds een overdekte zitplaats voorzien. Indien het zou stormen of de weersomstandigheden echt te slecht zijn om buiten te spelen, kan de activiteit afgelast of verzet worden. In praktijk gebeurt dit tot op heden minder dan 1 keer per jaar.

Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Lasershooting raden we aan vanaf 8 jaar. Paintball spelen kan pas vanaf 16 jaar omdat we werken met materiaal dat best zwaar is om te dragen en een stevige impact heeft wanneer je geraakt wordt. Iedereen kan spelen op zijn eigen tempo: wil je veel of weinig lopen, wil je even een spelletje overslaan, dat kan allemaal.

Algemeen: sportieve kledij waarin je goed kan bewegen en voldoende stevige schoenen (onze terreinen zijn niet vlak). Specifiek voor paintball: dichte schoenen en voor diegene die een bril dragen: lenzen aandoen is misschien geen slecht gedacht in combinatie met het masker!

Lasershooting is absoluut pijnloos. Bij paintball zal je de impact van een verfkogel voelen. Als de spelregels (en minimale afstand van 10 meter om te schieten) gerespecteerd worden, valt de impact goed mee.

De cafetaria is ondertussen een feit! :-) We bieden een hele resem drankjes aan van koffie, frisdrank, water, bier, wijn en cava. Ook kan je bij ons steeds gratis kraantjeswater verkrijgen. We willen echter wél de traditie in ere houden dat je zelf iets mag voorzien om te eten als je dat wil. We hebben een keramische kookplaat met 2 vuren ter beschikking voor het geval je iets wil opwarmen (bv hotdogs, pannenkoeken, ...).

In Schiplaken bieden we op het terrein drank aan en werken we samen met partners voor het aanbieden van eten. Zie voor meer informatie bij “Eten en drinken”. In Holsbeek is er enkel drank verkrijgbaar.

Ja. Het terrein in Schiplaken heeft een vaste ruime tent waar je rustig in kan zitten. In Holsbeek wordt ook een tent voorzien op momenten dat het weer minder goed is.

Ja, we voorzien je graag van een cadeaubon voor lasershooting of paintball voor een bedrag naar keuze. Stuur hiervoor een mailtje naar hallo@thegathering.be

We lenen geen materiaal uit aan derden. Wel kunnen we zelf ter plaatse komen met ons materiaal als de locatie en onze planning dat toelaten.

Vraag en/of antwoord niet gevonden? Stuur je vraag door en we trachten je zo snel mogelijk te antwoorden!