Online reserveren bij The Gathering

Paintball - Lasershooting - Bushcraft


Geniet van ons overdekt terras en grote bar bij The Gathering
Algemene voorwaarden

Bij het vastleggen van een activiteit bij The Gathering BV, gaat elke deelnemer expliciet akkoord met de algemene voorwaarden (algemene reglement) van The Gathering BV.

Heb je een vraag? Bekijk zeker onze veelgestelde vragen (FAQ) hier. Toch nog een vraag of feedback voor ons, mail ons dan op Hallo@TheGathering.be of bel gerust: 0473 277 803! We nemen geen reservaties aan via de telefoon!

We contacteren je zo snel mogelijk!

Reserveer online je teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellen of activiteit met je groep.
Welke data zijn nog beschikbaar? Hoe reserveer ik? 

Via onze reservatie pagina kan je eenvoudig online kijken welke data en uren nog beschikbaar zijn in 1 eenvoudige stap:

Kies de activiteit (inclusief locatie) waarvan je de beschikbaarheid wil kennen. Wanneer je een selectie maakt, komt er een kalender op het scherm. De data die in het zwart en vet staan, kan je aanklikken (en zijn dus nog beschikbaar). Wanneer je op een datum klikt, worden de uren die die dag beschikbaar zijn, getoond. Let op, dit is nog geen reservatie!

Om effectief te reserveren dien je verder door te klikken op het uur en dan op de knop "Continue"
...

Deze kalender wordt onmiddellijk bijgewerkt bij elke reservatie en is dus altijd up to date!

Een voorschot betalen hoeft niet, tenzij u een teambuilding boekt met catering. In dat laatste geval nemen we persoonlijk contact met je op!

Online reserveren VERPLICHT!

Via het formulier hieronder kan je eenvoudig online reserveren. Het reservatiesysteem stuurt je een bevestigingsmailtje zodra je aanvraag voltooid is. Heb je dit mailtje niet ontvangen, dan is je online reservatie nog niet voltooid, zit de mail mogelijks in je spam folder of zit er mogelijks een foutje in je mailadres!

De mail bevestigt dat we je aanvraag goed ontvangen hebben en dat je reservatie in orde is.

Daarna volgt dan snel een mail van iemand van ons team met nog wat extra informatie in verband met de verzekering en wat praktische zaken.

Een reservatie maken gebeurt in 2 eenvoudige stappen:

1) Kies de activiteit (inclusief locatie) die je wil boeken. Wanneer je een selectie maakt, komt er een kalender op het scherm. De data die in het vet staan, kan je aanduiden. Wanneer je op een datum gaat staan, worden de uren die die dag beschikbaar zijn, getoond en kan je een voorkeur selecteren. Als je een uur kan selecteren, is deze nog beschikbaar en kan jij hem selecteren. Zijn er geen data of uren meer beschikbaar, dan zijn we helaas volgeboekt... Als jij een uur aanklikt, kan niemand anders dit uur reserveren vermits onze beschikbaarheden in de kalender meteen aangepast worden.

2) Geef in het tweede scherm alle gevraagde info door zodat we je kunnen contacteren en alle nodige gegevens hebben. Wanneer deze stap in orde is, ga je door naar het derde en laatste scherm en is je aanvraag verzonden. Bij vragen of problemen, kan je ons steeds contacteren op Hallo@TheGathering.be.


Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren