Paintball bij The Gathering

Geavanceerd tikkertje op basis van verfballetjes


Paintball bij The Gathering
De technologie 

Paintball is een actief spel dat we aanraden voor spelers die al stevig in hun schoenen staan. Door middel van een paintball marker blaas je verfballetjes weg met behulp van gecompresseerde lucht. Bij impact barsten de verfballetjes open en komt de verf vrij. Geen twijfel dus of je iets of iemand geraakt hebt! De verfballetjes bestaan uit volledig natuurlijke en wateroplosbare ingrediënten. Geen paniek dus als die op je kleding terecht komen. Even in de was en die zijn er zo uit!

Verschillende versies
Onderaan kan je meer info vinden over de verschillende soorten paintball dat we bij The Gathering aanbieden. Vanaf 10 jaar!

Veiligheid
We besteden aandacht aan een goede begeleiding en veiligheid van elke groep. Om die veiligheid te kunnen garanderen, horen er bij paintball slechts enkele maar zeer strenge regels. Die worden bij het begin uitgelegd aan heel de groep evenals de juiste werking van het materiaal. De belangrijkste regel is ongetwijfeld: maskers altijd op wanneer jij je op het speelveld bevindt!

Het spel
Elk spelletje wordt apart uitgelegd zodat iedereen mee is. We wisselen graag wat meer actie af met wat tactische spelletjes zodat iedereen wel iets vindt naar zijn of haar smaak. Uiteraard staan we altijd open voor suggesties!

Terrein
Omwille van de veiligheid kan paintball niet overal gespeeld worden. Het terrein dient aangepast te worden zodat spelers naast het veld of toevallige voorbijgangers niet kunnen geraakt worden door rondvliegende verfkogels. Netten zijn dus essentieel om een goed verloop te garanderen! Paintball op ons terrein kan enkel in Schiplaken, niet in Holsbeek.

Groep
We kunnen tot 60 spelers in één keer laten spelen.

Kids paintball Vanaf 10 jaar

Kom je met meer dan 8 spelers en is er een jarige bij?? Dan speelt het feestbeest bij The Gathering maar voor 10€!
 • Minimaal 8 spelers, maximaal 80
 • 240€ tot 8 spelers + 30€/extra speler
 •            alle paintballs, verzekering en begeleiding                           inbegrepen - GEEN overal!
 • Schiplaken 
 • 2 uur
Junior paintball Vanaf 13 jaar

Kom je met meer dan 8 spelers en is er een jarige of vrijgezel bij?? Dan speelt het feestbeest bij The Gathering maar voor 10€!
 • Minimaal 8 spelers, maximaal 80
 • 240€ tot 8 spelers + 30€/extra speler
 •            200 paintballs, overal, verzekering en                                   begeleiding inbegrepen
 •            5€/100 extra paintballs
 • Schiplaken 
 • 2 uur
Master paintball Vanaf 16 jaar

Kom je met meer dan 8 spelers en is er een jarige of vrijgezel bij?? Dan speelt het feestbeest bij The Gathering maar voor 10€!
 • Minimaal 8 spelers, maximaal 60
 • 240€ tot 8 spelers + 30€/extra speler
 •            200 paintballs, overal, verzekering en                                   begeleiding inbegrepen
 •            5€/100 extra paintballs
 • Schiplaken
 • 2 uur

Verschillende types paintball bij The Gathering. Voor elke leeftijd een aangepaste uitrusting.

Kids paintball - tot 80 spelers
vanaf 10 jaar - 2 uur spelen

Je speelt met handmatige shotguns waarbij je telkens een veer opspant en 1 paintball per keer wegschiet. We gebruiken soft impact paintballs met .50 kaliber die slechts 1,25 gram wegen. Je kan tot 10 meter ver schieten. De impact is eerder zacht en de paintballs gaan niet open (behalve op je masker of hard oppervlak). Daarom voorzien we ook GEEN overal voor de kids paintball. Voorzie zelf sportieve speelkledij. Eventuele verfplekken zijn eenvoudig te verwijderen in de was. Blauwe plekken komen dus bijna niet voor, tenzij je tegen een boom zou lopen! ;-)

Junior paintball - tot 80 spelers
vanaf 13 jaar - 2 uur spelen

Je speelt met lichte semi-automatische lage druk markers én met het kleine kaliber van .50. Je schiet telkens 1 paintball af wanneer je de trekker overhaalt en de marker spant vanzelf weer op, klaar voor het volgende schot. Je schiet zeker 30 meter ver en als je geraakt wordt, zal je het wel voelen deze keer! Bij impact gaan de paintballs wel open. We voorzien dus wel overals voor onze spelers voor de Junior paintball. We kunnen daarenboven ook nog extra borst- en rugharnassen voorzien voor de spelers die wat extra bescherming willen.

Master paintball - tot 60 spelers
vanaf 16 jaar - 2 uur spelen

Voor de spelers die echt de adrenaline willen voelen razen door het lichaam. Je schiet met semi-automatische M-16 markers. Hier gebruiken we .68 kaliber paintballs van 3 gram. Als je hier geraakt wordt, zal er weinig discussie zijn! :-) Je schiet al gauw 50 meter ver! Ook hier voorzien we overals en eventueel borst- en rugharnassen voor spelers die wat extra bescherming willen. We hebben geen handschoenen ter beschikking.

De verschillende uitrustingen, aangepast aan elke leeftijd.

Kids paintball marker


De markers werken met een veer. Je moet de veer voor elk schot terug opspannen. Je schiet niet heel ver maar je wordt ook niet uit je sokken geblazen als je zelf geraakt wordt. Kwestie van op te warmen voor het volgende niveau (Junior) zonder dat het pijn doet! De paintablls gaan meestal niet open en we voorzien dus GEEN overal.

Junior paintball marker


De markers werken met verminderde druk. Je schiet al een pak verder en semi-automatisch maar je wordt nog niet uit je sokken geblazen als je geraakt wordt. Kwestie van op te warmen voor het volgende niveau (MASTER) zonder dat het pijn doet! We voorzien overals en eventuele borst- en rugharnassen.

Master paintball marker


Armotech WG-65-Elite
Semi-automatisch, HPA gecontroleerd
.68 kaliber
14-inch loop
1,5kg
2-3 paintballs per seconde
We voorzien overals en eventuele borst- en rugharnassen.

.50 caliber - .68 caliber


Voor de kinderen gebruiken we de lage impact paintballs. Ze wegen maar 1,25g in vergelijking met de 3g .68 kaliber die we voor onze MASTERS gebruiken. Dat in combinatie met een lagere druk om te schieten maakt het allemaal een beetje meer aangenaam en kindvriendelijk! :-)

Gordel en extra paintballs


Paintballs kan je nooit teveel hebben! We geven je dus een handige gordel mee waar je er een heleboel in kwijt kan. Tevens zit de HPA fles van de masters ook in die gordel als je met een remote line speelt.

High Pressure Air (HPA) fles


Onze markers werken op hoge druk. Via de manometer kan je op elk moment je druk nakijken en bijvullen tot 200 bar...

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren