Activiteiten in de buurt van The Gathering

Dingen om te combineren op wandelafstand


Logo van The Gathering
The Gathering in Schiplaken

Onze locatie in Schiplaken is ideaal gelegen om nog meer activiteiten vlakbij te ontdekken. We zouden de omgeving daar zelfs de “outdoor hotspot tussen Mechelen en Leuven” kunnen noemen als we fancy willen doen. Wil je méér dan alleen lasershooten, paintballen of bushcraften? Dan is dit allemaal mogelijk vlakbij...

Hoogte parcours Sport Vlaanderen vlakbij The Gathering
Op 10 minuutjes stappen, bij onze overburen: 

Sport Vlaanderen Hofstade: Voor ons ideaal om vlak naast dit geweldige domein te zitten. Hier is volop ruimte voor water- en andere buitensporten die helemaal aansluiten bij wat wij bieden qua outdoor-beleving. Voor scholen en bedrijven zijn er heel wat combinatiemogelijkheden maar ook als particulier kan je hier terecht. Naast de echte actie per mountainbike of op het hoogtouwenparcours kan je hier ook gewoon aan het strand zitten, de mooie speeltuinen ontdekken of wandelen door het domein.

Sportimonium op het Sport Vlaanderen domein vlakbij The Gathering
Ook aan de overkant

Sportimonium: Het sportimonium biedt het perfecte yin voor onze yang. Wie zin heeft in een iets rustigere activiteit in combinatie met het meer sportieve kan hier terecht voor een interessant bezoek aan het sportmuseum. Wij zijn het gaan uittesten en het is zeker de moeite! Het perfecte alternatief voor mensen in je groep die minder te vinden zijn voor sportieve activiteiten… En handig: je hoeft hiervoor niet met een minimum aantal personen te zijn.

We werken nauw samen met onze overburen en willen je zeker helpen om combinatie-pakketten op te stellen. Gewoon even laten weten wat je interessant lijkt en we bekijken wat kan!

Het Zuiderbad aan Sport Vlaanderen, vlakbij The Gathering

Zuiderbad: Zoals onze vrienden aan de overkant zelf zeggen: met of zonder schapenvel, bij het Zuiderbad is er altijd wel een plekje voor de ondergaande zon en een cocktail, geflankeerd door een pizza. Als we zelf even willen genieten van de ondergaande zon, zal je ons hier vinden! :-)
Kom hier genieten van de eerste of de laatste zon op het terras met originele bites en lekkere dranken. Zijn jullie al ingesmeerd?

De zo van Planckendael, op slechts 10 minuutjes rijden van The Gathering
Op ongeveer 10 minuutjes rijden, nog 2 van onze favoriete activiteiten: 

Planckendael: Was je al in de prachtige Zoo Planckendael? Niet alleen leuk om de vele dieren te zien maar ook de speeltuinen zijn absolute toppers. Zowel voor kinderen als volwassenen een ontspannend bezoekje, echt vlakbij en altijd gezellig.

Technopolis op slechts 10 minuten van The Gathering

Technopolis: Zin om gefascineerd te worden door wetenschap en technologie? Dan moet je zeker langsgaan bij Technopolis. Slechts 1 afrit op de E19 van ons verwijderd. Speel je graag op zeker met een extra binnen-activiteit om voorbereid te zijn op alle weersomstandigheden is dit de ideale combi met onze outdoor-mogelijkheden.

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren