Verjaardagsfeestje bij The Gathering

Organiseer een supercool verjaardagsfeestje voor je dochter of zoon en de vriendjes!


Reserveer online je supercool verjaardagsfeest met al je vrienden bij The Gathering

Ieder jaar opnieuw stress. Je zoon of dochter wil een cool en origineel verjaardagsfeest met alle vriendjes. Maar laat je nu niet staan springen voor een hoop kinderen in je huis. Liefst van al zou je dat kinderfeestje ergens buitenshuis laten doorgaan. En bij voorkeur kan je rustig mee genieten van de hoogdag van je dochter of zoon zonder allerlei spelletjes te moeten verzinnen. Of erger nog: meespelen.

Dan heb je geluk! Want wij doen niets liever dan de jarige(n) de tijd van zijn of haar (hun) leven bezorgen! Voor kinderen vanaf 8 jaar bieden wij al jaren lasershooting verjaardagsfeestjes aan. Ook paintball feestjes zijn mogelijk (“kids” vanaf 10 jaar en “junior” vanaf 13 jaar). Sinds dit jaar bieden we ook bushcraft aan vanaf 12 jaar.

Hierbij entertainen wij de ganse bende kids terwijl u zelf kan toekijken of foto’s nemen. Het enige waartoe u verplicht bent, is genieten van hun enthousiasme!

Geniet van ons overdekt terras en grote bar bij The Gathering om de jarige en de vriendjes ook wat te trakteren
Lasershoot en paintball

We spelen verschillende spelletjes zodat het voor alle kinderen leuk en gevarieerd is en iedereen voldoende kan meedoen. Dit omvat zowel spelletjes waarbij je 1 tegen allen speelt als spelletjes in verschillende teams (bv “gangsters en politie” of “president en bodyguards”). Het eerste spel toont ons onmiddellijk wie er goed en minder goed scoort (sommigen zijn nu éénmaal sneller weg met het juist mikken of op het goede moment schieten). Op basis hiervan delen we dan de groepen in voor de volgende spelletjes zodat er evenwaardige teams spelen. We bieden tijdens je verjaardagsfeestje 120 minuten outdoor speelplezier aan. Enkel wanneer je zelf een pauze wenst in te voeren, bv om cadeautjes uit te delen, zorgen we dat dit kan. Onze begeleiders delen de activiteit helemaal op maat voor je in. En ze laten je zelfs graag even mee uitproberen waarom die kinderen dat zo leuk vinden…

Niets zo gezellig als een vuurtje, maar hoe begin je eraan? We leren het je bij de bushcraft van The Gathering.
Bushcraft 

Sinds dit jaar bieden we ook een beetje puur avontuur in de natuur! Wil je leren vuur maken, knopen leren? Kampen bouwen? Boogschieten? Denk er eens over na en geef je wensen door aan The Gathering en wij zorgen dat je de knepen van het vak onder de knie krijgt!

Lees er alles over op onze bushcraft pagina!

Cadeautjes, eten en drinken

Naast de spelletjes is er ruimte om je groep ook iets om te eten en drinken aan te bieden. Onze cafetaria is steeds open. Onze begeleiders helpen je graag verder! We stellen gratis kookplaten, microgolf en frigo ter beschikking zodat jullie hotdogs of anders feestmaaltijden kunnen opwarmen en cake in de koelkast kunnen bewaren.

In Schiplaken kunnen we ook helpen dankzij onze samenwerking met enkele lokale partners. Mogelijkheden genoeg qua catering opties.

Succes gegarandeerd! En het feestbeest spreekt nog een heel jaar vol enthousiasme over het geweldige feestje!

Voor meer informatie over hoe dat allemaal gaat of hoe ons paintball- en lasershootingmateriaal eruitziet: bekijk zeker een aantal veelgestelde vragen. Of neem gerust ook een kijkje in ons beeldmateriaal. En dan snel de geschikte datum voor het feestje vastleggen!

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren