Op locatie met The Gathering

Wat als… we nu gewoon eens tot bij jou komen?


Met The Gathering op jouw locatie spelen, zowel binnen als buiten? Dat kan!
Zot idee? Nee hoor, onze lasershooting op je eigen locatie is perfect mogelijk! 

We doen zeer regelmatig lasershooting op festivals, teambuilding in bedrijven, dorpsfeesten, familiebijeenkomsten en andere leuke events. Als je met een groep van minimaal 40 personen bent en een geschikte locatie hebt, komen wij met plezier naar je toe. Tot 80 deelnemers kunnen tegelijk spelen. Indien de groep groter is, werken we met een doorschuifsysteem na een spelletje. En de duurtijd hiervan kunnen we dan weer vastleggen afhankelijk van je wensen.

Vanaf 40 personen, voor jong én oud, binnen én buiten!

Zowel binnen als buiten op locatie met The Gathering
Lasershooting op locatie - zowel binnen als buiten!

Alles is mogelijk: onze lasershooting is geschikt voor binnen én buiten, met kinderen én volwassenen – succes 100% gegarandeerd! Je zou niet de eerste zijn die op het werk door de gangen holt om collega’s uit te schakelen. Of in een oude hangar of magazijn de ideale locatie vindt om een originele feestactiviteit te plannen. Buiten spelen we op pleinen, in bossen, een wei – al wat geschikt is rond te hollen en je te verstoppen. Moest je te weinig obstakels hebben op je terrein, kan je bijkomend ook opblaasbare hindernissen huren.

Maak het jezelf dus gemakkelijk en huur The Gathering in om van je evenement een top-event te maken! Met al onze ervaring weten wij perfect hoe we alle types in je publiek een aangename activiteit kunnen bezorgen. Contacteer ons snel voor alle info!

The Gathering is klaar voor elk evenement op verplaatsing!
Paintball op locatie? Ook dat is mogelijk (maar iets ingewikkelder... ;-))

Droomde je eerder van paintball op locatie? Dat is iets ingewikkelder, maar niks is onmogelijk en ook dat deden we al vaker in het verleden. Contacteer ons dan even met je voorstel en we bespreken de opties!

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren