Teambuilding bij The Gathering

Organiseer een teambuilding die je collega’s ook echt tof vinden!


Teambuildings met uitgebreide catering mogelijkheden bij The Gathering

Binnenkort is de jaarlijkse teambuilding daar weer. Niet altijd voor alle collega’s iets om naar uit te kijken. En toch wil je graag iets organiseren dat ze leuk vinden. Maar dat lijkt precies niet zo eenvoudig. Want terwijl die nieuwe jonge collega net houdt van stoere en avontuurlijke activiteiten, is dat absoluut niet wat de oudere dame van je team graag zou doen. Zij houdt er meer van om samen met de groep gezellig iets te eten of drinken. Een andere collega vindt dan weer alles wat enigszins ruikt naar teambuilding sowieso bullshit. En de jongedames van het team willen eigenlijk liefst gewoon wat kletsen en samen lachen.

Teambuildings kunnen uiterst gezellig worden bij The Gathering. Plan de volgende dag zeker een verlofdag in! :-)
Welke data zijn nog beschikbaar? Hoe reserveer ik? 

Begin er dus maar aan. Dat kan niet goed gaan zou je zeggen. Maar hey, je bent op onze site en gelukkig kunnen wij je helpen! Eigenlijk is het heel simpel. Voor ons toch. Wij leerden de voorbije 15 jaar namelijk wat werkt en wat niet. Dit is ons geheim: we zorgen ervoor dat elke deelnemer aan de teambuilding er kan instoppen en uithalen waar hij zich goed bij voelt.

Voor de ene is dat veel wilde actie en avontuur met hollen en springen. De andere denkt liever rustig na over strategie en tactiek. Een derde geniet gewoon van het buiten in de natuur zijn met zijn teamgenoten enzoverder. Voor ieder wat wils dus. Het belangrijkste is dat we niemand van je team forceren. En dat iedereen zijn/haar plezier in de activiteit kan vinden. Dat werkt altijd! Voor alle leeftijden. Voor alle types. Voor alle teams.


Heb je een groot team? Geen nood, we kunnen tot 80 spelers aan voor laser en junior paintball en tot 60 spelers voor Master paintball. Nog een grotere groep, dan roteren we toch gewoon?

Ruime plaats om ook binnen te zitten bij de bar bij The Gathering
Hoe gaat het er aan toe? Catering?

Bekijk snel even hoe dat juist zit met onze paintball en lasershooting en kies de optie die bij jullie groep past. Of bekijk gewoon onze filmpjes en foto’s zodat je weet wat je te wachten staat en check onze FAQ voor al je vragen.

Bij al dat team bouwen hoort natuurlijk ook regelmatig een pauze om iets te eten of drinken. In Schiplaken kunnen we je helpen dankzij onze samenwerking met enkele lokale partners die je verwennen met o.a. BBQ of paella. Voor ieder wat wils in onze catering opties.
Allerlei soorten frisdrank, koffie, thee en bieren kan je altijd aan de bar verkrijgen. Tijdens hete zomerdagen stellen we ook gratis, gekoeld kraantjeswater ter beschikking.

We bieden ook gratis lockers aan om je waardevolle spullen in op te bergen.

Volledig uitgeruste vergaderzalen op wandelafstand van The Gathering
Toch nog snel even vergaderen? 

Voor groepen die toch nog eerst even iets willen bespreken in een rustige omgeving kunnen we verschillende volledig uitgeruste vergaderzaal opties aanbieden zoals het Zuiderbad op het domein van Sport Vlaanderen, Elewijt Center of Lithium. Al deze locaties hebben ruime parking en liggen op minder dan vijf minuten verwijderd van The Gathering. Bekijk meer details op onze vergadering pagina!

Die einde-seizoensactiviteit, groep uitstap of teambuilding nu snel boeken is de boodschap.

Tot binnenkort!

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren